skip to main
|
skip to sidebar
Penjualan Kuih-Muih Tradisional
ORDER FORM
NAMA / NAME :
EMAIL ADDRESS :
HP / CONTACT NO :
TEMPAHAN / YOUR ORDER :
ALAMAT / DELIVERY ADDRESS :
PEMBAYARAN / METHOD OF PAYMENT :
CATATAN TAMBAHAN / REMARK :
This
HTML form
was created by Freedback.
Thursday, September 30, 2010
POPIAH UDANG MINI
1/2KG = RM 15.00
1KG = RM28.00
3KG = RM78.00
10KG ke atas akan diberi harga istimewa…
No comments:
Post a Comment
Newer Post
Older Post
Home
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
About Us...!!!
Food Heritage sedia menerima tempahan kuih-muih tradisional. Kepada sesiapa yang berminat untuk menjadi pengedar juga boleh terus menghubungi kami.
Kami juga menawarkan perkhidmatan penyediaan kuih-muih untuk sebarang majlis seperti majlis kenduri, rumah terbuka, jamuan mesyuarat dan sebagainya.
Penghantaran terus produk ke kawasan luar Kota Bharu boleh dirunding.
INSYAALLAH MEMUASKAN HATI ANDA, HALAL, BERSIH DAN SUCI.
100% BUATAN MUSLIM.
Lokasi Kami : Jalan Pengkalan Chepa, Kota Bharu, Kelantan Darul Naim.
[Hubungi Kami Sekarang!!]
0199239456
-Anda juga boleh SMS kami untuk buat sebarang tempahan.
email:
sedapsengoti10@gmail.com
Hantar maklumat seperti berikut :-
1)Nama
2)No Tel
3)Tempahan
4)Alamat
Pembayaran deposit 50% perlu di
bank-in
melalui maklumat di bawah.
Cara pembayaran melalui
Bank Islam
no akaun kami:
8297-25436-7635-876
Cara pembayaran melalui
Bank
CIMB
no akaun kami:
0101004447852-32
Cara pembayaran melalui
Maybank
no akaun kami:
103-4589-7812-1222
Kami akan hantar tempahan anda melalui pos Malaysia.
Caj penghantar mengikut berat tempahan yang anda tempah.
Followers
katakaw..!!!
View shoutbox
ShoutMix chat widget
hawa telinga
Gratisan Musik
JENGUK-JENGUK
Buaya-Merah
20 Tips Ampuh Mengatasi Jerawat yang Membandel
8 years ago
Realiti konspirasi
Ohh My Gas! Eskrim
11 years ago
...Ini Blog Sana'a Arif...
dyansanaa
12 years ago
LOvELy cAkEs shOp
Cakes
14 years ago
Blog Archive
▼
2010
(7)
►
October
(3)
▼
September
(2)
NEW KUIH - Food Heritage
POPIAH UDANG MINI
►
August
(2)
Powered by
Blogger
.
No comments:
Post a Comment